Donderdag 27 november 2014 was het dan zover! In het decor van de voorstelling TROEP mocht ik vertellen over mijn werk als opruimcoach. Om vooral daarna met elkaar, d.w.z. publiek, acteurs en ik, in gesprek te gaan. Hoe bijzonder is dat, om dit te mogen doen tussen de bonte verzameling spullen. Hulde aan de decorbouwers, want het was veel meer dan een bonte verzameling. Er gebeurde van alles en er was veel (herkenbaars) te zien. Wat ook bleek uit de reacties van het publiek.

Het werd een geanimeerd nagesprek met veel leuke vragen en ook de nodige hilariteit gezien de nodige herkenning van situaties.
Dank je wel publiek en acteurs voor jullie enthousiasme! Wat mooi om te zien dat het onderwerp aanspreekt en leeft. Een avond met een gouden randje.

Speciaal voor het publiek heb ik een prijsvraaguitgezet. Wie is door de voorstelling aan het denken gezet en wil ook best minder spullen? Wie kan een opruimcoach goed gebruiken… De winnaar ontvangt 2 uur gratis opruimadvies, -tips en inspiratie. Ik ben benieuwd naar de inzendingen.