Jouw opruimcoach, Den Haag, Voorburg en Leidschendam

Een opruimvraag, en dan?

Eerste contact

Speel je met de gedachte om een opruimcoach in te schakelen en heb je daarbij nog je bedenkingen of vragen? Blijf er niet mee rondlopen. Neem telefonisch contact op, dan kan ik ze beantwoorden of we maken een afspraak voor een kennismakingsgesprek.
Tel. (06) 514 30 810.

Kennismakingsgesprek

Een prettig contact vormt de basis voor een eventuele samenwerking. Na een eerste telefonisch contact maken we daarom een afspraak om kennis te maken. Ik kom vrijblijvend bij je langs om te horen welke opruimvraag je hebt. Waar loop je tegenaan, wat wil je graag anders, wat is je wens en waarom? Op basis daarvan geef ik aan hoe ik Jouw opruimcoach kan zijn en hoe we het kunnen aanpakken.

Het gesprek is bij jou thuis zodat ik een goede indruk van de situatie kan krijgen. De afspraak duurt circa 1 uur en is vrijblijvend, ook als er geen vervolgafspraak uit voortvloeit.

Werkafspraak

Op de afgesproken tijd gaan we concreet aan de slag. Stap voor stap maken we een plan waarbij jouw wensen en mogelijkheden het uitgangspunt vormen. Jij beslist zelf over je spullen, ik stimuleer je en help je bij het maken van keuzes.
Gaandeweg brengen we een structuur aan die voor jou werkt en logisch is. Je leert technieken, krijgt tips&trucs en inzichten. Zo leer je hoe je overzicht krijgt én houdt.

Zijn er overtollige spullen dan kan ik regelen dat ze naar een nieuwe bestemming gaan, of opgehaald worden.
Een werkafspraak duurt meestal 3 uur.

Na afloop

Een aantal weken na de laatste afspraak neem ik telefonisch contact met je op om te horen hoe het nu gaat. Heb je nog vragen dan beantwoord ik die graag. Heb je nog behoefte aan verdere ondersteuning of coaching dan kan dat bijvoorbeeld via een vervolgafspraak, telefonische coaching (eventueel via Skype) of e-mail coaching. Een onderhoudscont(r)act is ook een mogelijkheid.

Privacy

In eerste instantie vind je het wellicht een onwennig idee dat een vreemde in je vertrouwde omgeving komt en je spullen ziet. Als opruimcoach besef ik me dat terdege. Daarom ga ik respectvol en vertrouwelijk met jou, je eigendommen, je situatie en je verhalen om.
Ik werk volgens de ethische code van de Nederlandse beroepsvereniging voor Professional Organizers (NBPO).

Contact
Wil je meer informatie? Neem vrijblijvend contact op met Rineke Zandvoort
(06) 514 30 810
contact@jouwopruimcoach.nl
Jouw opruimcoach werkt o.a. in de regio Den Haag, Voorburg,
Rijswijk (Zuid-Holland), Zoetermeer, Leiden en Delft.

Developed by: JorisvanRijn.com