Een opruimvraag, en dan?

Kennismakingsgesprek

Speel je met de gedachte om een opruimcoach in te schakelen maar heb je nog enkele vragen? Bel of mail me dan om een afspraak voor een kennismakingsgesprek te maken. Ik kom bij je langs zodat jij kunt vertellen en laten zien waar je tegenaan loopt, wat je wensen zijn en welke hulp je zoekt. Op basis daarvan geef ik aan hoe ik Jouw opruimcoach kan zijn en hoe we het kunnen aanpakken. Als dat goed voelt en we willen samen verder, dan maken we een werkafspraak.
Het kennismakingsgesprek duurt 1 uur.

Werkafspraak

Op de afgesproken tijd gaan we concreet aan de slag. Stap voor stap maken we een plan waarbij jouw wensen en mogelijkheden het uitgangspunt vormen. Jij beslist zelf over je spullen, ik stimuleer je en help je bij het maken van keuzes. Gaandeweg brengen we een structuur aan die voor jou werkt en logisch is. Je leert technieken, krijgt tips&trucs en inzichten. Zo leer je hoe je overzicht krijgt én houdt.

Zijn er overtollige spullen dan kan ik regelen dat ze naar een nieuwe bestemming gaan, of opgehaald worden.
Een werkafspraak duurt meestal 3 uur.

Na afloop

Een aantal weken na de laatste afspraak neem ik telefonisch contact met je op om te horen hoe het nu gaat. Heb je nog vragen dan beantwoord ik die graag. Heb je nog behoefte aan verdere ondersteuning of coaching dan kan dat bijvoorbeeld via een vervolgafspraak, telefonische of online coaching. Een onderhoudscont(r)act is ook een mogelijkheid.

Privacy

In eerste instantie vind je het wellicht een onwennig idee dat een vreemde in je vertrouwde omgeving komt en je spullen ziet. Als opruimcoach besef ik me dat terdege. Daarom ga ik respectvol en vertrouwelijk met jou, je eigendommen, je situatie en je verhalen om. Ik werk volgens de gedragscode van de Nederlandse beroepsvereniging voor Professional Organizers (NBPO).

Speel je met de gedachte om een opruimcoach in te schakelen? Maar heb je nog twijfels of vragen?
Zonde om er mee rond te blijven lopen…  bel even dan help ik je verder.