Klanten over hun ervaringen met Jouw opruimcoach

Duwtje in de rug

Rineke is voor mij het duwtje in de rug om dingen ook echt te doen en niet uit te stellen. Met haar hulp lukt het me om structuur aan te brengen in de dagelijkse activiteiten. Ze helpt me bij het verwerken van de post, maar vooral om de chaos in mijn hoofd te ordenen. Ik ben blij met haar hulp.

Anneke, Rijswijk

Keuzes maken

Dan zie je een programma op televisie over mensen die de stapels letterlijk boven het hoofd groeien. ‘Zo wil ik nooit worden’, denk je angstvallig. Maar spullen wegdoen blijft een uitdaging.

Rineke straalt een rust uit en zal je nooit veroordelen voor de spullen die je hebt. Ze leert je hoe je keuzes kan maken in het bewaren van dingen. De kindertekeningen bijvoorbeeld, die stapelden zich op. Met begeleiding van Rineke heb ik een keuze gemaakt. Ik heb de mooiste gekozen, die heb ik bewaard en de rest is weg. Scheelt weer veel ruimte.

Mirjam, Den Haag

Benoemen van thema’s in een kamer

Waar ik erg veel aan heb gehad, is de tip van Rineke om de kamers in huis bepaalde thema’s te geven. Wat niet binnen het thema past, hoort niet in de kamer thuis en moet daar weg. Op het moment dat het weer begint te rommelen in huis, grijp ik terug naar de thema’s en dan is het zo weer op orde.

Judith, Vleuten

Andere manier van opruimen

Deze manier van opruimen heeft me totaal geen energie gekost.
Zo fijn!

Harriet, Den Haag