Jouw opruimcoach, Den Haag, Voorburg en Leidschendam

“Opgeruimd en op orde, wat een opluchting”

Ervaringen en reacties van klanten

Stressvrije administratie, wat een rust!

Onze administratie leverde geregeld stress op. Nieuwe post stopte ik keurig in een aparte la en toch ging het niet goed. Dus tijd voor actie. Een ochtend met Rineke leidde tot een nieuw, eenvoudig ‘post systeem’. En het werkt!  Het geeft ons zoveel rust en dat is heel fijn.
Daarnaast hebben we een eind gemaakt aan de zwerftocht van diverse spullen door ze een vaste plaats te geven. Spullen van mijn man kunnen nu direct in ‘zijn kastje’. Dat is snel op orde komen en we hebben er lol in.
Rineke was het zetje om ‘de bende’ hier in beweging te brengen.

Mevrouw F, Rijswijk

 

Mijn kasten kunnen weer open en dicht, heerlijk!

Kasten waar regelmatig wat uitvalt, grote stapels met van alles en nog wat en veel, heel veel spullen…….
Waar te beginnen?
Via internet vond ik Rineke. Een heldere site en fijne toon.
Ik dacht kort na en belde haar. Een goede keus!
Rineke helpt op een prettige manier om te structureren en in mijn geval brachten de opruimsessies zelfs meer structuur in mijn hoofd. Heel fijn!
Ik pas nu zelf de technieken en adviezen toe en het resultaat mag er zijn! Minder spullen, meer structuur en ruimte, en mijn kasten kunnen weer gewoon open en dicht, heerlijk!  Rineke, bedankt!
Mevrouw W, Den Haag

 

Keuzes maken

Dan zie je een programma op televisie over mensen die de stapels letterlijk boven het hoofd groeien. ‘Zo wil ik nooit worden’, denk je angstvallig. Maar spullen wegdoen blijft een uitdaging.
Rineke straalt een rust uit en zal je nooit veroordelen voor de spullen die je hebt. Ze leert je hoe je keuzes kan maken in het bewaren van dingen. De kindertekeningen bijvoorbeeld, die stapelden zich op. Met begeleiding van Rineke heb ik een keuze gemaakt. Ik heb de mooiste gekozen, die heb ik bewaard en de rest is weg. Scheelt weer veel ruimte.
Mirjam, Den Haag

 

Benoemen van thema’s in een kamer

Waar ik erg veel aan heb gehad, is de tip van Rineke om de kamers in huis bepaalde thema’s te geven. Wat niet binnen het thema past, hoort niet in de kamer thuis en moet daar weg. Op het moment dat het weer begint te rommelen in huis, grijp ik terug naar de thema’s en dan is het zo weer op orde.
Judith, Vleuten

 

 

Dingen die je al jaren verwijtend aanstaarden…

Als Rineke binnenkomt, dan valt er een zekere rust over je die je in staat stelt om lang uitgesteld beslissingen te nemen, en die dingen die je al jaren verwijtend aanstaarden, eindelijk in de prullenbak te gooien. Als Rineke weer vertrekt, ben je moe, maar dat heeft niets met haar vrolijke en opgeruimde persoonlijkheid te maken. Dat heeft ermee te maken dat je eindelijk stappen hebt gezet, beslissingen hebt genomen en je leven een nieuwe wending hebt gegeven.
Hester, Den Haag

 

Hernieuwde speelgoedkast groot succes

Het (losliggende) speelgoed in de woonkamer leidde tot stress in ons gezin. Met hulp van Rineke is de speelgoedkast opgeruimd en slim ingedeeld. De vakken zijn nu minder vol zodat het makkelijker is om iets te pakken en terug te zetten. Speelgoed voor de jongste staat nu laag en voor de oudste hoger in de kast. Auto’s in een bak, verkleedspullen in een andere, etc.
E
r kon ook veel weg, soms twijfel je dan of ze het zullen missen. Maar de hernieuwde kast pakte heel goed uit. Toen de jongens thuiskwamen gingen ze meteen puzzelen en wilden ze spelletjes doen. De spelletjes in het zicht zetten was een groot succes! De buurvrouw is blij met de puzzels en de kringloop krijgt ook een grote tas. Iedereen blij!
Han, Den Haag  

 

Meer rust in mijn werk

Ik geniet nog dagelijks van mijn opgeschoonde badkamerkast en ben ondertussen met Rineke’s praktische tips ook aan mijn werkkamer begonnen. Dat ruimt nog eens op!
Rineke heeft me verder op een professionele en prettige manier laten inzien en ervaren hoe ik door te plannen meer overzicht en rust in mijn werk kan creëren. Met de praktische tools die ze me hiervoor heeft aangereikt, word ik weer baas over mijn werk in plaats van andersom. Dat geeft me meer lucht en ontspanning.
Voor mij is het nu de uitdaging om deze werkwijze (met vallen en opstaan) te blijven voortzetten!
Nelleke, Utrecht

 

Duwtje in de rug

Rineke is voor mij het duwtje in de rug om dingen ook echt te doen en niet uit te stellen. Met haar hulp lukt het me om structuur aan te brengen in de dagelijkse activiteiten. Ze helpt me bij het verwerken van de post, maar vooral om de chaos in mijn hoofd te ordenen. Ik ben blij dat ik door mijn persoonsgebonden budget (PGB) van haar hulp gebruik kan maken.
Anneke, Rijswijk

 

Andere manier van opruimen

Deze manier van opruimen heeft me totaal geen energie gekost.
Zo fijn!

Harriet, Den Haag

Contact
Wil je meer informatie? Neem vrijblijvend contact op met Rineke Zandvoort
(06) 514 30 810
contact@jouwopruimcoach.nl
Jouw opruimcoach werkt o.a. in de regio Den Haag, Voorburg,
Rijswijk (Zuid-Holland), Zoetermeer, Leiden en Delft.

Developed by: JorisvanRijn.com