Klanten over hun ervaringen met Jouw opruimcoach

Ik ben begonnen!

De middag met jou was voor mij echt de eerste aanzet om met opruimen te beginnen en daar is het gelukkig niet bij gebleven!
Het systeem met de kratjes werkt voor mij super en ook het klein houden van de klussen. 
De eerste week nadat jij was geweest deed ik elke dag een kastje of een lade, nu is dat elke week geworden. Zo is nu de hele keuken inmiddels uitgemest en staan voor komende week de gangkasten op de planning. 
En elke keer als mijn man thuiskomt ben ik super trots op mijzelf en laat ik het ook vol trots zien, heerlijk!!
Zoals je leest ben ik erg blij.

Ellen, Berkel en Rodenrijs

Zonde dat ik het zo lang voor me uitgeschoven heb

Op veel plaatsen in ons huis ligt rommel. Als ik dan wilde opruimen raakte ik in paniek: ‘waar moet ik starten?’. Met als gevolg dat ik geen keuze ik kon maken en er niks gebeurde. Met Rineke focus ik me nu op de kleding en de was. Die groeide me echt boven het hoofd, ik werd er heel onrustig van.
Rineke heeft veel verhelderd en helpt me om keuzes te maken over o.a kleding. Keuzes die ik moeilijk vond en dus voor me uitschoof, maar het bleek achteraf zó gedaan. Zonde dat ik het zo lang voor me uitgeschoven heb.

De troep aanpakken doet lichamelijk en geestelijk echt veel met me. Dat opluchtingsgevoel… pff… alsof je de ballast die je met je meedraagt weer kwijtraakt. Heerlijk!
Ik heb ook weer overzicht in de kledingkast van mijn dochter. Mijn dochter (7 jaar) kan nu weer zelf combinaties maken wat ze heel leuk vindt. Ik word er zó blij van! Het is gewoon leuk.

Femke, Zoetermeer

Vaste structuur in huis

Ik ben zo blij met de vaste structuur in huis. Ik hoef niet meer als een gek door het huis om het opgeruimd te krijgen. En dat voelt héérlijk!

Bovendien vluchtte ik voorheen geregeld mijn huis uit. Dan ging ik buiten de deur lunchen. Maar die behoefte is er niet meer en dat scheelt me ook mooi in de centen.

Janet, Den Haag

Duwtje in de rug

Rineke is voor mij het duwtje in de rug om dingen ook echt te doen en niet uit te stellen. Met haar hulp lukt het me om structuur aan te brengen in de dagelijkse activiteiten. Ze helpt me bij het verwerken van de post, maar vooral om de chaos in mijn hoofd te ordenen. Ik ben blij met haar hulp.

Anneke, Rijswijk

Benoemen van thema’s in een kamer

Waar ik erg veel aan heb gehad, is de tip van Rineke om de kamers in huis bepaalde thema’s te geven. Wat niet binnen het thema past, hoort niet in de kamer thuis en moet daar weg. Op het moment dat het weer begint te rommelen in huis, grijp ik terug naar de thema’s en dan is het zo weer op orde.

Judith, Vleuten

Opruimen kost minder tijd en moeite

Opruimen leek geen zin te hebben, er bleven steeds eilandjes van rommel over waardoor ik nooit van een opgeruimd gevoel kon genieten. Rineke heeft meegeholpen met praktische oplossingen die bij ons passen. En het lijkt wel tovenarij: opruimen kost minder tijd en moeite en het ziet er nu echt opgeruimd uit!

Tineke, Den Haag

Beter georganiseerd en gestructureerd

Ik heb Rineke ingezet omdat ik effectiever en efficiënter wilde werken en zaken beter georganiseerd wilde hebben. Rineke heeft mij de nodige tools gegeven hoe ik dit kan doen. Zij stelde zij mij vragen als “Waarom wil je dit?” en “Wat doet het met je?” waardoor ik beter inzicht kreeg in alles.
De werkzaamheden en mijn werkomgeving zijn nu beter georganiseerd en gestructureerd. Zo is er is een scheiding gemaakt tussen ‘privé’ en ‘zakelijk’, zowel in mijn laptop als in mijn kast. Het is daardoor rustiger in mijn hoofd en dat heeft een positief effect op mijn werkzaamheden.

Brigitte, Voorburg

Rust en overzicht in keuken, studeerkamer en op zolder!

Rineke heeft mij op een hele prettige en constructieve manier geholpen met het orde brengen van mijn huis. Ik bleef zelf op bepaalde onderdelen steken en kwam niet echt verder. Nu heb ik rust en overzicht in mijn keuken, mijn studeerkamer en op de zolder, en ik heb veel meer ruimte.
Rineke pakt dit heel praktisch aan waardoor ik er zelf ook anders tegenaan ben gaan kijken wat ik wil bewaren. Ook maakten we bij de afspraak een to-do lijstje, wat ik ook erg prettig vind werken.

Debbie, Wassenaar