Zullen we een beginnetje maken?

Jouw opruimcoach? Dat ben ik: Rineke Zandvoort

“Opruimen, dat doe je toch gewoon?” Je hoort het geregeld mensen zeggen. Als opruimcoach besef ik maar al te goed dat dat niet voor iedereen even gemakkelijk is. Dan is het fijn als er iemand voor je is die veel ervaring heeft met opruimen en ordenen. Graag zet ik die ervaring voor jou in.
Sinds 2012 ben ik met veel plezier Jouw opruimcoach.

Opgeruimd karakter

Van nature ben ik opgeruimd, praktisch, communicatief en actiegericht. Ik houd van orde scheppen. Ik zorg er graag voor dat spullen vlot te vinden zijn en dat ruimtes praktisch en bruikbaar zijn ingedeeld. Structuur en overzicht kunnen je veel opleveren en besparen. Het geeft mij veel voldoening om anderen daarmee te kunnen helpen.

In 2012 volgde ik de opleiding tot professional organizer bij De HuishoudCoach. Direct daarna startte ik met Jouw opruimcoach. Ik koos die naam omdat jouw opruimvraag, jouw wensen en mogelijkheden centraal staan.
Door mijn ervaring als adviseur patiëntencommunicatie heb ik oog voor het perspectief van de klant. Als opruimcoach zie ik snel wat er in een situatie nodig is en zorg ik voor een oplossing op maat.

Samen aan de slag

Het leukste aan mijn werk vind ik om samen aan de slag te gaan. En om de juiste opruimmethodiek toe te passen in jouw situatie. Iedere persoon en ieder huishouden is anders; daarom bekijken we ter plekke wat voor jou het beste werkt.

Ik kan je op verschillende manieren helpen: als een stok achter de deur, als een extra paar handen om een klus te klaren, maar ook door situaties inzichtelijk te maken en je te helpen om keuzes te maken. Samen bedenken we een aanpak die jij prettig vindt, zodat je weer opgeruimd kunt wonen, werken en leven.

Op naar het beste resultaat

Eindelijk meer overzicht, ruimte en rust, In je huis én in je hoofd!
Ik kijk ernaar uit om ook jou op weg te helpen en samen concrete resultaten te bereiken.

Een prettige persoon met veel ervaring

“Met Rineke kun je makkelijk praten. Ze voelt perfect aan wat je nodig hebt. En ze is heel goed in het bedenken van een handige aanpak, hoe ingewikkeld de situatie ook is.”

Kristin

Den Haag

Zin om kennis te maken? Neem dan contact op voor een intake/kennismakingsgesprek.