Jouw opruimcoach, Den Haag, Voorburg en Leidschendam

“Zullen we een beginnetje maken? ”

Wie is Jouw opruimcoach?


Rineke

“Opruimen, dat doe je toch gewoon?” Je hoort het geregeld mensen zeggen. Als opruimcoach besef ik maar al te goed dat dat niet voor iedereen even gemakkelijk is. Vaak zijn er omstandigheden waardoor je wat hulp kunt gebruiken. Dan is het fijn als er iemand voor je is die veel ervaring heeft met opruimen en ordenen.
Graag help ik jou bij het realiseren van een opgeruimd huis, een overzichtelijke administratie of een soepel lopend huishouden.

 Rineke Zandvoort

Opgeruimd karakter

Van nature ben ik opgeruimd, praktisch, communicatief en actiegericht. Ik houd van orde scheppen, ik zorg er graag voor dat spullen vlot te vinden zijn en dat ruimtes praktisch bruikbaar zijn. Structuur en overzicht kan je veel opleveren en besparen. Het geeft me veel voldoening om iemand daarmee te kunnen helpen.

In 2012 volgde ik de opleiding tot professional organizer bij De Huishoud-coach. Direct daarna startte ik met Jouw opruimcoach. Ik koos die naam omdat jouw opruimvraag, jouw wensen en mogelijkheden centraal staan. Door mijn ervaring als adviseur patiëntencommunicatie in de zorg heb ik oog voor het perspectief van de klant. Als opruimcoach zie ik snel in wat er nodig is in een situatie en hoe je een kast of een ruimte of je tijd beter kunt indelen.

Samen aan de slag

Het leukste aan mijn werk vind ik om samen aan de slag te gaan.
Bewezen opruimmethodieken passen we toe op jouw situatie. Iedere persoon en ieder huishouden is anders, daarom bekijken we ter plekke wat voor jou het beste werkt.

Ik kan je op verschillende manieren helpen: als een stok achter de deur, als een extra paar handen om een klus te klaren, maar ook door situaties inzichtelijk te maken en je te helpen keuzes te maken. Samen bedenken we een aanpak die jij prettig vindt, zodat je weer opgeruimd kunt wonen en leven.

Eindelijk meer overzicht, ruimte en rust in je huis en je hoofd! Ik kijk ernaar uit om ook jou op weg te helpen en samen concrete resultaten te bereiken.

Contact
Wil je meer informatie? Neem vrijblijvend contact op met Rineke Zandvoort
(06) 514 30 810
contact@jouwopruimcoach.nl
Jouw opruimcoach werkt o.a. in de regio Den Haag, Voorburg,
Rijswijk (Zuid-Holland), Zoetermeer, Leiden en Delft.

Developed by: JorisvanRijn.com