Een opgeruimd huis geeft rust in je hoofd

Struikel je over alle spullen en stapels in je huis? Verlang je naar meer ruimte in je kasten? Koop je geregeld nieuwe dingen omdat je ze niet meer kunt vinden? Of ga je kleiner wonen en moet je daarom spullen wegdoen? Dan kun je niet anders dan opruimen.

 

Opruimstress

Maar helaas valt dat opruimen niet altijd mee. Omdat het simpelweg te veel is geworden. Omdat je het moeilijk vindt om dingen weg te gooien. Omdat je niet weet waar je moet beginnen. Of omdat je steeds vastloopt en het overzicht verliest.

Ik help je graag

Als opruimcoach zet ik je graag op het juiste spoor. Door samen met jou aan de slag te gaan. Al doende leer ik je hoe je zo’n klus handig aanpakt. En help ik je om te beslissen wat je wilt houden en wat er weg kan. We ordenen je kasten en zoeken naar de indeling die het best bij jou past. En we geven al je spullen een vaste plaats, zodat je ze gemakkelijk terug kunt vinden.

Wat levert een opgeruimd huis je op?

We gaan concreet aan het werk en daardoor zie je al meteen resultaat. Dat stimuleert je om verder te gaan.
Tegelijkertijd leer je hoe je het in de toekomst zelf kunt doen. Zodat je huis niet alleen opgeruimd is, maar ook opgeruimd blijft.
Je krijgt inzicht in wat voor jou écht belangrijk is en welke spullen voor jou waardevol of nuttig zijn. Je neemt sneller beslissingen en hebt geen keuzestress meer. Het inschakelen van Jouw opruimcoach is dus een investering in je huis én in jezelf.

Ruimte, rust en overzicht

Een opgeruimd huis biedt je:

ruimte: doordat alle overtollige spullen weg zijn, lijkt je kamer of kast opeens stukken groter

rust in je hoofd: de klus waar je tegenop zag, is eindelijk geklaard

overzicht: doordat je kasten logisch ingedeeld zijn en alles een vaste plek heeft, vind je snel wat je zoekt

meer tijd en geld: doordat je niet meer hoeft te zoeken en dingen dubbel hoeft te kopen, bespaar je uren én euro’s

energie en plezier: je hebt een gastvrij huis, waar je je lekker in voelt en waar je de ruimte hebt om te doen wat je wilt

Een eigen werkplek thuis

“De noodzaak voor een eigen werkplek thuis groeide, de eettafel voldeed niet meer. Een tafel onder het raam op zolder zou ideaal zijn maar daar stonden heel veel tassen en dozen. Wéér een reden om deze klus uit te stellen….

Kinderspullen, kleding, knipsels, foto’s….. het is allemaal door mijn handen gegaan. Rineke stimuleerde, ze hielp mee maar liet mij beslissen, ze wist het overzicht voor me te bewaren als ik afdwaalde en gaf praktische tips. De dingen die ik wilde bewaren zijn gebundeld op thema en zo opgeborgen dat ik er goed bij kan.

Maar bovenal: ik heb mijn eigen stek boven waar ik ongestoord kan werken. Wat is dat fijn! Voor mij en voor mijn gezin. Had ik dat maar eerder gedaan.”

Lisette

Den Haag

Lijkt zo’n huis je wel wat? Neem dan contact op voor meer informatie of een kennismakingsgesprek.