Je computer en mailbox op orde

Loopt je mailbox over en vergeet je regelmatig een mail te beantwoorden? Staan al je documenten en bestanden door elkaar en kun je ze vaak niet terugvinden? Zou je de foto’s van die reis wel weer eens willen bekijken, maar weet je niet meer waar je ze hebt opgeslagen?
Dan is het tijd om je computer eens grondig op orde te brengen.

Computerstress

Maar als je je computer aandoet, zakt de moed je in de schoenen. Omdat je zoveel mails en bestanden hebt, dat je niet weet waar je moet beginnen. Omdat je het moeilijk vindt om te beslissen wat je wel en niet wilt bewaren. Omdat er elke dag weer nieuwe mails bij komen en je het niet meer overziet. En omdat je bang bent dat je per ongeluk iets kwijtraakt.

Ik help je graag

Als opruimcoach en organizer stroop ik graag met jou de mouwen op. Allereerst bedenken we een logische mappenstructuur, waarin we al je bestanden ordenen. Dat doen we ook voor je mails of je foto’s, zodat je alles gemakkelijk terug kunt vinden. Daarna schonen we je bestanden en mailbox op. Daarbij help ik je om te beslissen wat je weggooit en wat je houdt. En ik leer je een eenvoudige methode om efficiënt om te gaan met je dagelijkse mails. Zodat je nooit meer een overvolle mailbox hebt.

Wat levert dat op?

Een geordende computer zorgt ervoor:

dat je geen tijd meer kwijt bent met het zoeken naar een bestand

dat je direct weet waar je een nieuw bestand of nieuwe mail moet bewaren

dat je elke mail op tijd beantwoordt en geen reminders meer krijgt

dat je de foto’s in één oogopslag kunt vinden en ervan kunt genieten

dat je rust hebt in je hoofd omdat je de chaos de baas bent geworden

Eindelijke stappen zetten….. 

“Als Rineke binnenkomt, dan valt er een zekere rust over je die je in staat stelt om lang uitgestelde beslissingen te nemen, en om die dingen die je al jaren verwijtend aanstaarden, eindelijk in de prullenbak te gooien.
Als Rineke weer vertrekt, ben je moe, maar dat heeft niets met haar vrolijke en opgeruimde persoonlijkheid te maken. Dat heeft ermee te maken dat je eindelijk stappen hebt gezet, beslissingen hebt genomen en je leven een nieuwe wending hebt gegeven.”

Hester

Den Haag

Wil je ook een opgeruimde mailbox en computer? Of gewoon eens sparren over hoe je dat doet?
Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.