De theatergroep FirmaMES speelt de voorstelling TROEP. Een voorstelling over de relatie tussen mensen en spullen. Voor informatie en inspiratie voor deze voorstelling zochten zij contact met Jouw opruimcoach. Via Skype hebben we een leuk en boeiend gesprek gehad waarin zij onder andere wilden weten: wat houd het werk van een opruimcoach in, zeggen spullen iets over mensen, wat doen spullen met mensen, waar hebben mensen teveel van, wat vinden mensen moeilijk om op te ruimen et cetera.
De voorstelling is 7 november in première gegaan. De reacties van het publiek en de pers zijn lovend en enthousiast. Het is een confronterend en hilarische voorstelling die de mensen raakt en aan het denken zet.

In gesprek met Jouw opruimcoach op 27 november na de voorstelling

Op donderdag 27 november 2014 ben ik aanwezig bij de voorstelling TROEP in Theater aan het Spui. Na afloop is er een nagesprek in de zaal met het publiek. Ik zal kort iets vertellen over mijn werk als opruimcoach en het thema van de voorstelling. Maar zowel de acteurs als ik willen graag met jou in gesprek! Wat vond je van de voorstelling, wat doen spullen met jou, ben je er erg aan gehecht of wil je graag opruimen maar hoe pak je het aan et cetera. Kortom geef je reactie en stel je brandende vragen!

Wil je alvast een voorproefje lezen? Ga dan naar het interview met mij op de website van FirmaMES. Van 25 t/m 29 november 2014 speelt FirmaMES in Theater aan het Spui in Den Haag. Daarna volgt een tournee door het land.